top of page
Zoeken
  • coxdieben

Nieuwe Samenwerking!

Nog niet alle medewerkers maximaal betrokken bij continu verbeteren binnen je organisatie? Operations managers, bedrijfsleiders en productieleiders opgelet! Ik ga de samenwerking aan met KSL-Solutions om jullie extra tools te bieden om je rol als leidinggevenden in een continu verbeterende productieomgeving nog beter vorm te geven.


Bij KSL-Solutions helpen René Kindervater en zijn collega’s al jaren succesvol bedrijven in de maak-, food- en procesindustrie met het implementeren van een verbetercultuur gebasseerd op TPM, Lean en Six Sigma. Toch signaleerden zij bij kun klanten nog een gap op het gebied van communicatie en tactische skills van leidinggevenden rondom het maximaal betrokken krijgen van medewerkers bij continu verbeteren.


Vanuit mijn achtergrond als organisatiepsycholoog, trainer en P&O Manager bij de VDL-groep hield ik me al sterk bezig met het versterken van leiderschap binnen productiebedrijven. Op de gemba (werkvloer) kwamen we elkaar tegen. Eén en één was twee en nu in nauwe samenwerking met KSL Solutions ben ik daarom een speciaal trainingstraject aan het ontwikkelen voor leidinggevenden in de industrie die meer handvatten willen om hun teams mee te (blijven) krijgen in de mindset van continu verbeteren. Binnenkort meer info!

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page