top of page

Ik heb gekozen voor het ondernemerschap om mij volledig te kunnen focussen op wat ik belangrijk vind en waar ik energie uit haal: het bieden van handvatten aan organisaties en leidinggevenden om de organisatiedoelstellingen en hun natuurlijke manier van leiding geven te ondersteunen. 


Ik heb mij tijdens mijn studie arbeids- & organisatiepsychologie aan de Radboud Universiteit met name gefocussed op effectief leiderschap.

 

Na mijn studie heb ik 7 jaar als consultant gewerkt voor Falke & Verbaan, waar ik me voornamelijk heb gespecialiseerd in de invloed van leidinggevenden op verzuim en duurzame inzetbaarheid en het toepassen van gesprekstechnieken. Bij mijn latere werkgevers heb ik deze kennis verbreed door mij te richten op thema’s als beoordelen, belonen, functioneren en disfunctioneren, flexibel werken, ketensamenwerking tussen teams, resultaatgericht sturen en leiding geven op afstand.

 

Om volledig aan te kunnen sluiten bij de belevingswereld van directeuren en managers heb ik daarnaast de bedrijfskundige leergang Foundations of Management gevolgd aan Nyenrode Business University.


Ik woon met mijn echtgenoot en twee katten in Eindhoven en in mijn vrije tijd speel ik basgitaar, contrabas en zing ik. Daarnaast beoefen ik de sport rollerderby.

IMG-20170219-WA0003.jpg
Wie ben ik?: Services
bottom of page