top of page
Wat kan ik uw organisatie bieden?: Services

Organisatieadvies

Ik adviseer uw organisatie in thema's zoals functioneren, beoordelen, belonen, duurzame inzetbaarheid, verzuimmanagement en effectief samenwerken.

Managementtraining

Vanuit mijn jarenlange ervaring als trainer in verschillende thema's maak ik in nauw overleg met u trainingen op maat voor uw organisatie.

Leiderschapscoaching

In alle lagen van de organisatie kan het voorkomen dat een leidinggevende extra handvatten kan gebruiken om ook in medewerkers waarbij de natuurlijke stijl van leidinggeven niet geheel aansluit het beste naar boven te halen.

FV foto voor whiteboard_edited.jpg

Ik ben er voor uw organisatie

  • Creatieve samenwerkingspartner met 10 jaar ervaring in het geven van training en het ontwikkelen van trainingen, tools en beleid in en voor meer dan 100 organisaties in diverse branches: van gemeentes tot maakbedrijven, van banken tot onderwijsinstellingen.

  • Waardig sparringpartner voor directie en management door universitaire achtergrond in zowel Arbeids- & Organisatiepsychologie als Bedrijfskunde en 7 jaar ervaring met het zelfstandig adviseren van klanten op directieniveau.

  • Analytische denker die een probleem snel tot de kern weet te doorgronden en vage concepten of brede thema’s op transparante wijze weet te vertalen naar concrete gedragingen en praktische oplossingen.

  • Enthousiaste trainer met >20 jaar podiumervaring als bassist en zangeres, die het als een persoonlijke uitdaging beschouwt om alle deelnemers in hun eigen tempo mee te nemen en op een leuke manier een rugzak vol vaardigheden en handvatten mee te geven.

bottom of page